• Om oss

    Exempeltext till bildspelet

AHL Partners Corporate Finance grundades 2016 av Andreas Hermansson och Henrik Lernfelt med ambitionen att vara en fristående rådgivningsfirma inriktad på transaktioner med små och medelstora svenska företag.

Som tidigare kollegor på PwC Corporate Finance hade vi på var sitt håll utvecklat samma idé om att starta en snabbfotad rådgivningsfirma som kan erbjuda kvalificerad rådgivning och genomföra transaktioner med fullt fokus på kunden och affären.

Vårt primära fokus är rådgivning i samband med försäljning eller förvärv av mindre och medelstora företag men vi åtar oss även att utföra kapitalanskaffningar, företagsvärderingar, finansiella analyser och övriga situationsanpassade utredningar. Vi har vår bas i Göteborg men arbetar med klienter över hela Sverige.

Med mångårig bakgrund inom Corporate Finance har vi genomfört ett stort antal transaktioner och har gedigen erfarenhet av att projektleda krävande försäljnings- eller förvärvsprocesser samt ett brett kontaktnät av svenska och internationella investerare. Vi jobbar utifrån våra ledord enkelhet, erfarenhet och engagemang och strävar alltid efter att uppnå ett optimalt resultat för våra uppdragsgivare.

Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar är du välkommen att höra av dig för att ses över en kaffe, antingen på vårt kontor i Göteborg eller uppe i Stockholm.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.