AHL Partners Corporate Finance grundades 2016 av Andreas Hermansson och Henrik Lernfelt med ambitionen att vara en fristående rådgivningsfirma inriktad på transaktioner med små och medelstora svenska företag.

Som tidigare kollegor på PwC Corporate Finance hade vi på var sitt håll utvecklat samma idé om att starta en snabbfotad rådgivningsfirma som kan erbjuda kvalificerad rådgivning och genomföra transaktioner med fullt fokus på kunden och affären.

Vårt primära fokus är rådgivning i samband med försäljning eller förvärv av mindre och medelstora företag men vi åtar oss även att utföra kapitalanskaffningar, företagsvärderingar, finansiella analyser och övriga situationsanpassade utredningar. Vi har vår bas i Göteborg men arbetar med klienter över hela Sverige.

Med mångårig bakgrund inom Corporate Finance har vi genomfört ett stort antal transaktioner och har gedigen erfarenhet av att projektleda krävande försäljnings- eller förvärvsprocesser samt ett brett kontaktnät av svenska och internationella investerare. Vi jobbar utifrån våra ledord enkelhet, erfarenhet och engagemang och strävar alltid efter att uppnå ett optimalt resultat för våra uppdragsgivare.

Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar är du välkommen att höra av dig för att ses över en kaffe, antingen på vårt kontor i Göteborg eller uppe i Stockholm.

Våra ledord

Vi strävar alltid efter att uppnå ett optimalt resultat för våra uppdragsgivare genom att i alla situationer följa våra ledord:

Enkelhet – Som en mindre aktör är vi enkla att ha att göra med och kan agera snabbt och pragmatiskt med fullt fokus på att genomföra lyckade affärer.

Erfarenhet – Våra seniora medarbetare har ett kontinuerligt engagemang i samtliga uppdrag för att säkerställa leveransen av kvalificerad rådgivning från start till mål.

Engagemang – Vi älskar att göra affärer och vårt engagemang stäcker sig ofta utanför det initiala uppdraget. Vi försöker alltid att göra det där lilla extra som krävs för att överträffa kundernas förväntningar.

Ett urval av genomförda affärer

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.